“MEGSZERZEM ÁLMAIM ÁLLÁSÁT” CSOMAG

Profi önéletrajzzal motivációslevéllel, tökéletes arculattal, konkrét állásinterjúra fejvadász által felkészülve érkezem, és megszerzem az állást!

Szeretnéd, ha a tökéletesen kialakított arculatot követően, profi fejvadász által felkészülve, magabiztosan érkeznél meg az állásinterjúra?
Szeretnéd, ha az állásinterjún nem érnének váratlan kérdések?
Az esetleges szituációs gyakorlatokon nem kerülnél kellemetlen helyzetbe, megkockáztatva ezzel, hogy elbukod állmaid állását?

Akkor Neked a “MEGSZERZEM ÁLMAIM ÁLLÁSÁT” CSOMAGUNKAT ajánljuk

MIT TARTALMAZ EZ A CSOMAG?

MIT TARTALMAZ A
“MEGSZERZEM ÁLMAIM ÁLLÁSÁT”
CSOMAG?

Mélyinterjú, (időkorlát nélküli) önéletrajz kielemzése és fejlesztése

Az egyik leggyakoribb probléma, hogy nem reagálnak az önéletrajzunkra, vagy egyből elutasítanak minket. Ez a nem megfelelő minőségű és tartalmú önéletrajznak és motivációs levélnek köszönhető. Ez lehet hiányos, vagy pont túl részletes, gyakran fókusz nélküli, stb. Mi elemezzük a meglévő önéletrajzod, javaslatokat teszünk a módosításokra, fókuszba állítjuk azt. Az általad megcélzott pozíciókat munkaerőpiaci szempontok alapján naprakészen kielemezzük számodra, önéletrajzoddal kapcsolatban módosításokat javasolunk. Ez az egyik legfontosabb lépés a cél felé.

Karrierkonzultáció a jelenlegi / megváltozott álláskeresési módszerekről, konkrét személyre szóló stratégiaépítés

Sok hasznos információt kaphatsz arról, hogy zajlanak a kiválasztási folyamatok, mire figyelnek a HR-esek és a fejvadász cégek. Megtanulod pozícionálni magad az adott munkaerőpiaci helyzethez alkalmazkodva. Szakmai irányítással a hátad mögött lényegesen nagyobb eséllyel szerepelsz az állásinterjúkon. Konkrét stratégiát építünk fel személyre szabva számodra.

LinkedIn profil kialakítása és elemzése

A LinkedIn a mai álláskeresők egyik legfontosabb és legprofesszionálisabb platformja. Bizonyos pozícióknál elengedhetetlen, véleményünk szerint viszont minden esetben erősen ajánlott. Segítünk kialakítani / létrehozni Linkedln profilodat, átbeszéljük miket érdemes feltüntetni rajta. Hogyan alakíts ki azt a kapcsolat hálót, amit nem csak az álláskeresés során fogsz használni, hanem a jövőbeli karrierépítésedre is. Ha nem vagy jelen a Linkedln a komolyabb munkaerőpiac számára láthatatlan vagy, ha pedig nem az elvárásoknak megfelelően, akkor akár még hátrányba is kerülhetsz. Sokan buknak el ezen, akár csak más közösségi oldalaik nem megfelelő tartalmán. Segítünk ezeket is rendbe tenni, hogy minél előbb megfelelő állást találj.

Mindenben segítségedre leszünk és segítünk megszerezni álmaid állását!

Felkészítés állásinterjúra

Az állásinterjún nagyon sok múlik. Elég egy rossz mondat, egy rosszul megválasztott öltözék vagy egy rossz reakció és hiába a végzettség és a tökéletes szakmai múlt máris búcsút mondhatunk az állásnak, amiben bíztunk és talán álmaink állása lehetett volna. Ebben nem csak a tényszerűsége bosszantó, hanem ha sorozatosan előfordul, a miértje is. Miért nem engem választottak, hiszen behívtak, és jól szerepeltem. A válasz lehet, hogy saját megítélésed szerint jól szerepeltél, de mégsem megfelelően. Az önérzetünkön túlmenően ez egy súlyos anyagi kérdés is, hisz minden egyes meg nem szerzett állás esetében rengetek idő és többszázezres, akár milliós veszteség is ér bennünket. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Profin felkészítjük önt az állásinterjúra, szituációs gyakorlatokkal, tesztsorozatokkal, nem várt kérdésekre pontos, konkrét válaszokkal és rengeteg olyan “trükkel” amit itt most nem szeretnénk leírni.

+

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé

EXTRA AJÁNDÉK-ÁLLÁSAJÁNLATOK 3 HÓNAPON KERESZTÜL, HOGY BIZTOS CÉLBA ÉRJ!

Mivel állást keresel, karriert építenél, váltanál a legtöbb, amit adhatunk Neked ajándékba, azok a konkrét állásajánlatok. Bízunk benne, hogy a program elvégzését követően az első állásinterjún sikerrel szerepelsz, de 3 hónapig még mögötted állunk. Ennek több oka van. Hasznos lehet, ha próbaidő alatt kiderül, hogy mégsem álmaid állását találtad meg, nem kell keresgélned, hisz folyamatosan figyeljük számodra a megfelelő állásajánlatokat, és erről tájékoztatunk is Téged. Kérésedre felkészítünk a következő állásinterjúra, és végig kísérünk, mint az előzőnél. Gyakori, főleg tudatos karrierépítők esetében, hogy folyamatos megbízást adnak, akár egész évre, hogy tájékoztassuk őket a legújabb lehetőségekről. Ezzel az ajándékkal megmutatjuk számodra ennek a lehetőségnek a nagyszerűségét.

Én valami mást szeretnék!

Lehetőség van arra egy ingyenes konzultáció keretén belül, hogy egyéni gondolataidat karriereddel kapcsolatban megoszd velünk és segítségünkkel megvalósítsd azt.

A munkaerőpiac elhívatott szereplőiként, fő célkitűzésünk a cégek számára megtalálni a tökéletes munkavállalókat, és fordítva. Mivel a munkaerőpiac és annak ismerete, szakértelme egy komoly szakma, szívesen segítünk a munkavállóknak karrierépítésben. Fejvadász cégként pontosan látjuk, hol és miért buknak el a jelöltek a karrierjük építését övező rögös úton, és a kiválasztási folyamatok során. Segítségünkkel rengeteg kudarc elkerülhető valamint időt, pénzt takarítunk meg azok számára, akik részt vesznek programunkban.

INGYENES KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG A SZOLGÁLTATÁSOKRÓL
Van még kérdésed?
ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK RÁ:
Igen! Szeretnék egy ingyenes és kötetlen igényfelmérő konzultációt, hogy minél rövidebb időn belül megfelelő állást találjak!
ENNYIT KÖLTENI ÁLLÁSKERESÉSRE?
Megéri?

A fő és sokszor az egyetlen bevételi forrásunk az állásunkból származó jövedelmünk ezért, ha érdemes valamibe fektettünk, ami gyorsan és látványosan megtérül az egy jó állás megszerzése. Csomagjaink árait úgy alakítottuk ki, hogy akár álláskeresők akár karrierépítők számára is megfizethető legyen.

Álláskeresőként hetekig, hónapokig állás nélkül maradni biztosan több százeres de akár milliós bevételkiesést is okozhat, ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Ugyanez igaz azokra a munkavállalókra is, aki jelenleg dolgoznak, de nem végzettségüknek, szakmai gyakorlatuknak, ambíciójuknak megfelelő állásban vannak.

Ha hetek, netán hónapok óta nem találtál állást vagy úgy érzed nem a megfelelő munkahelyen, pozícióban, bérsávban vagy eljött az idő, hogy változtass ezen.

Ellentétben más karriertanácsadókkal szemben, mi fejvadász és egyben munkaerőközvetítő cégként nem csak tanácsokat, hanem kézzel fogható eredményeket, egyes csomagjainkban konkrét állásajánlatokat biztosítunk, garanciával.

Jelentkezz egy ingyenes és kötetlen személyes interjúra!

A csomag ára: 75.000 Ft

EZT KÉREM!

TEDD MEG AZ ELSŐ, ÉS EGYBEN A LEGNAGYOBB DÖNTÉST

A “Karriertanácsadás” egy olyan szolgáltatás, melyre minden tudatos álláskeresőnek szüksége van. Sok éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Karriertanácsadásunk azért egyedülálló, mert munkaerő közvetítő és fejvadász tevékenységünknek köszönhetően nem csak tanácsokat, hanem konkrét állásajánlatokat is kínálunk álláskeresőink, karrierépítőink számára.

Szakembereink a kezedbe adják a sikerekhez szükséges professzionális eszközöket, mutatják utat, és felkészítenek mindenre. Ha kész vagy tenni a jövődért, és ehhez szakértő támogatásra vágysz, jó helyen jársz!

KarrierGo

A karriertanácsok valódi specialistája
+36 30 504 2672
Köszönjük, munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!
Ajjaj! Úgy tűnik valami hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra! Köszönjük!

A feliratkozással tudomásul veszem, hogy a KarrierGo a megadott telefonszámon kapcsolatfelvételt kezdeményez.