“HOGY BIZTOS BEHÍVJANAK ÁLLÁSINTERJÚRA” CSOMAG

• Küldözgeted az önéletrajzodat, de nem jeleznek vissza?
• Vagy, ha vissza is jeleznek nem hívnak be állásinterjúra?
• Szeretnél olyan önéletrajzot és motivációs levelet írni, amivel biztosan bejutsz állásinterjúkra?
• Szeretnéd, ha egy fejvadászcég beajánlana cégekhez?

Akkor Neked a “HOGY BIZTOS BEHÍVJANAK ÁLLÁSINTERJÚRA” csomagunkat ajánljuk!

MIT TARTALMAZ EZ A CSOMAG?

MIT TARTALMAZ A
“HOGY BIZTOS BEHÍVJANAK ÁLLÁSINTERJÚRA”
CSOMAG?

Mélyinterjú, (időkorlát nélküli) önéletrajz kielemzése és fejlesztése

Az egyik leggyakoribb probléma, hogy nem reagálnak az önéletrajzunkra, vagy egyből elutasítanak minket. Ez a nem megfelelő minőségű és tartalmú önéletrajznak és motivációs levélnek köszönhető. Ez lehet hiányos, vagy pont túl részletes, gyakran fókusz nélküli, stb. Mi elemezzük a meglévő önéletrajzod, javaslatokat teszünk a módosításokra, fókuszba állítjuk azt. Az általad megcélzott pozíciókat munkaerőpiaci szempontok alapján naprakészen kielemezzük számodra, önéletrajzoddal kapcsolatban módosításokat javasolunk. Ez az egyik legfontosabb lépés a cél felé.

Karrierkonzultáció a jelenlegi / megváltozott álláskeresési módszerekről, stratégiépítés

Sok hasznos információt kaphatsz arról, hogy zajlanak a kiválasztási folyamatok, mire figyelnek a HR-esek és a fejvadász cégek. Megtanulod pozícionálni magad az adott munkaerőpiaci helyzethez alkalmazkodva. Szakmai irányítással a hátad mögött lényegesen nagyobb eséllyel szerepelsz az állásinterjúkon.

LinkedIn profil kialakítása és elemzése

A LinkedIn a mai álláskeresők egyik legfontosabb és legprofesszionálisabb platformja. Bizonyos pozícióknál elengedhetetlen, véleményünk szerint viszont minden esetben erősen ajánlott. Segítünk kialakítani / létrehozni Linkedln profilodat, átbeszéljük miket érdemes feltüntetni rajta. Hogyan alakíts ki azt a kapcsolat hálót, amit nem csak az álláskeresés során fogsz használni, hanem a jövőbeli karrierépítésedre is. Ha nem vagy jelen a Linkedln a komolyabb munkaerőpiac számára láthatatlan vagy, ha pedig nem az elvárásoknak megfelelően, akkor akár még hátrányba is kerülhetsz. Sokan buknak el ezen, akár csak más közösségi oldalaik nem megfelelő tartalmán. Segítünk ezeket is rendbe tenni, hogy minél előbb megfelelő állást találj.

+

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé

AJÁNDÉK EXTRA KEDVEZMÉNY – KONKRÉT ÁLLÁSAJÁNLATOK!

Folyamatosan kapcsolatban maradunk akár személyesen akár telefonon, ahogy Te szeretnéd. Ha az álláskeresés közben elakadsz vagy egy konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel, segítünk. Megbízhatsz minket azzal is, hogy keressünk számodra állást. Jelenlegi akciónk keretein belül ajándékba konkrét állásajánlatokat adunk, ami óriási segítség lesz számodra a jelenlenlegi munkaerőpiaci helyzetben. Mindezzel biztosítva számodra, hogy előnyre tegyél szert, és minél előbb állást találj.

Van még kérdésed?
ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK RÁ:
Igen! Szeretnék egy ingyenes és kötetlen igényfelmérő konzultációt, hogy minél rövidebb időn belül megfelelő állást találjak!
ENNYIT KÖLTENI ÁLLÁSKERESÉSRE?
Megéri?

A fő és sokszor az egyetlen bevételi forrásunk az állásunkból származó jövedelmünk ezért, ha érdemes valamibe fektettünk, ami gyorsan és látványosan megtérül az egy jó állás megszerzése. Csomagjaink árait úgy alakítottuk ki, hogy akár álláskeresők akár karrierépítők számára is megfizethető legyen.

Álláskeresőként hetekig, hónapokig állás nélkül maradni biztosan több százeres de akár milliós bevételkiesést is okozhat, ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Ugyanez igaz azokra a munkavállalókra is, aki jelenleg dolgoznak, de nem végzettségüknek, szakmai gyakorlatuknak, ambíciójuknak megfelelő állásban vannak.

Ha hetek, netán hónapok óta nem találtál állást vagy úgy érzed nem a megfelelő munkahelyen, pozícióban, bérsávban vagy eljött az idő, hogy változtass ezen.

Ellentétben más karriertanácsadókkal szemben, mi fejvadász és egyben munkaerőközvetítő cégként nem csak tanácsokat, hanem kézzel fogható eredményeket, egyes csomagjainkban konkrét állásajánlatokat biztosítunk, garanciával.

Jelentkezz egy ingyenes és kötetlen személyes interjúra!

A csomag ára: 55.000 Ft

EZT KÉREM!

TEDD MEG AZ ELSŐ, ÉS EGYBEN A LEGNAGYOBB DÖNTÉST

A “Karriertanácsadás” egy olyan szolgáltatás, melyre minden tudatos álláskeresőnek szüksége van. Sok éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Karriertanácsadásunk azért egyedülálló, mert munkaerő közvetítő és fejvadász tevékenységünknek köszönhetően nem csak tanácsokat, hanem konkrét állásajánlatokat is kínálunk álláskeresőink, karrierépítőink számára.

Szakembereink a kezedbe adják a sikerekhez szükséges professzionális eszközöket, mutatják utat, és felkészítenek mindenre. Ha kész vagy tenni a jövődért, és ehhez szakértő támogatásra vágysz, jó helyen jársz!

KarrierGo

A karriertanácsok valódi specialistája
+36 30 504 2672
Köszönjük, munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!
Ajjaj! Úgy tűnik valami hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra! Köszönjük!

A feliratkozással tudomásul veszem, hogy a KarrierGo a megadott telefonszámon kapcsolatfelvételt kezdeményez.