“ELKEZDEM, ÚJRAKEZDEM A KARRIEREM” CSOMAG

Ezt a csomagot életkortól függetlenül ajánljuk. Ha szeretetnél tisztában lenni a végzettséged, szakmai gyakorlatod jelenlegi lehetőségeivel és értékével a munkaerőpiacon, válaszd ezt. A csomag épp úgy alkalmas pályakezdők számára, mint a munkaerőpiacról kiszoruló generáció részére. A felépítése hasonló, csak stratégiai szempontokból más.

MIT TARTALMAZ EZ A CSOMAG?


MIT TARTALM AZ A

“ELKEZDEM, ÚJRAKEZDEM A KARRIEREM” CSOMAG?

1 órás mélyinterjú a karrier alapok feltárására

Egy személyes beszélgetés keretein belül végig vesszük eddig szakmai életutad, pályakezdők esetén a lehetőségeidet. Feltárjuk erősségeid, gyengeségeid. A kapott információk alapján, konkrét javaslatokat teszünk, biztos alapokat adunk karriered építéséhez, céljaid eléréséhez, esetleges módosításához.

Önéletrajz korrekciók, stratégia alkotás

Átnézzük, illetve segítünk önéletrajzod elkészítésében, hogy az céljaiddal és lehetőségeiddel egységes legyen, valamint a mai munkaerőpiacon is megállja a helyét.  Ez hasznos lehet azok számára is, akik vagy régen, vagy egyáltalán nem készítettek önéletrajzot, Sok esetben javasolunk olyan álláslehetőségeket, amikre esetleg nem is gondoltál és különösebb átképzés nélkül gyors megoldást kínálnak álláskereséseddel kapcsolatban. Segítünk elindulni az utadon és a kezdeti időszakban nem hagyunk magadra.

+

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé

MIT JELENT, HOGY NEM HAGYUNK MAGADRA?

Folyamatosan kapcsolatban maradunk akár személyesen akár telefonon, ahogy te szeretnéd. Ha az álláskeresés közben elakadsz vagy egy konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel, segítünk. Megbízhatsz minket azzal is, hogy keressünk számodra állást ami szerintem ma óriási segítség.

Van még kérdésed?
ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK RÁ:
Igen! Szeretnék egy ingyenes és kötetlen igényfelmérő konzultációt, hogy minél rövidebb időn belül megfelelő állást találjak!
ENNYIT KÖLTENI ÁLLÁSKERESÉSRE?
Megéri?

A fő és sokszor az egyetlen bevételi forrásunk az állásunkból származó jövedelmünk ezért, ha érdemes valamibe fektettünk, ami gyorsan és látványosan megtérül az egy jó állás megszerzése. Csomagjaink árait úgy alakítottuk ki, hogy akár álláskeresők akár karrierépítők számára is megfizethető legyen.

Álláskeresőként hetekig, hónapokig állás nélkül maradni biztosan több százeres de akár milliós bevételkiesést is okozhat, ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Ugyanez igaz azokra a munkavállalókra is, aki jelenleg dolgoznak, de nem végzettségüknek, szakmai gyakorlatuknak, ambíciójuknak megfelelő állásban vannak.

Ha hetek, netán hónapok óta nem találtál állást vagy úgy érzed nem a megfelelő munkahelyen, pozícióban, bérsávban vagy eljött az idő, hogy változtass ezen.

Ellentétben más karriertanácsadókkal szemben, mi fejvadász és egyben munkaerőközvetítő cégként nem csak tanácsokat, hanem kézzel fogható eredményeket, egyes csomagjainkban konkrét állásajánlatokat biztosítunk, garanciával.

Jelentkezz egy ingyenes és kötetlen személyes interjúra!

A csomag ára: 35.000 Ft

EZT KÉREM!

TEDD MEG AZ ELSŐ, ÉS EGYBEN A LEGNAGYOBB DÖNTÉST

A “Karriertanácsadás” egy olyan szolgáltatás, melyre minden tudatos álláskeresőnek szüksége van. Sok éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Karriertanácsadásunk azért egyedülálló, mert munkaerő közvetítő és fejvadász tevékenységünknek köszönhetően nem csak tanácsokat, hanem konkrét állásajánlatokat is kínálunk álláskeresőink, karrierépítőink számára.

Szakembereink a kezedbe adják a sikerekhez szükséges professzionális eszközöket, mutatják utat, és felkészítenek mindenre. Ha kész vagy tenni a jövődért, és ehhez szakértő támogatásra vágysz, jó helyen jársz!

KarrierGo

A karriertanácsok valódi specialistája
+36 30 504 2672
Köszönjük, munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!
Ajjaj! Úgy tűnik valami hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra! Köszönjük!

A feliratkozással tudomásul veszem, hogy a KarrierGo a megadott telefonszámon kapcsolatfelvételt kezdeményez.